top of page

7+

StadsWoud_Titel.png
Scandecode_Stip.png

Een audio-avontuur over de natuur in de Arnhemse binnenstad  

Leuk dat je er bent! Ik ben Flore. Samen met mijn hond Snowy neem ik je graag mee op pad! Loop je mee? Luister alvast een fragment:

00:00 / 02:20

HOE WERKT HET

StadsWoud is een audio-wandeling die je via je eigen smartphone (of die van je ouders) kunt beleven.

Ga naar Rozet Centrum, scan de StadsWoud QR code vanaf de display op de begane grond, koop online je ticket en ga van start. 

 

LEEFTIJD 7+ | PRIJS €3,00 |  DUUR 50 min.

START & EINDPUNT

Rozet Centrum

Kortestraat 16, Arnhem

BELANGRIJK!

Zorg voor een goed opgeladen smartphone! (Liefst 1 per persoon). Voor het mooiste resultaat: gebruik je koptelefoon of oortjes. Heb je mobiele data? (Wifi is buiten niet beschikbaar) Zet je 'locatievoorziening' aan, we werken met GPS! Blijf tijdens de wandeling ook goed op het verkeer letten!

OPENINGSTIJDEN ROZET

Maandag t/m zaterdag 8.30 - 17.00 

Zondag 13.00 - 17.00 uur

StadsWoud wordt aangeboden tot april 2024​

• Vraagt de audioroute veel batterij van mijn telefoon? Het is goed om minimaal 60% batterij op uw telefoon te hebben. 

• Kan ik bij Rozet een koptelefoon lenen of huren? Nee, het is belangrijk dat je zelf een koptelefoon meeneemt.

• Ik krijg de melding 'Geolocation is not enable / geolocatie is niet beschikbaar', wat nu?Waarschijnlijk staat je 'locatievoorziening' niet aan, of heb je de internetbrowser geen toestemming verleend. Hier vind je een uitleg.

• Wat moet ik doen als ik de route-aanwijzingen niet heb gehoord? Op de flyer vind je een kaart met de route-aanduiding per hoofdstuk/GPS punt.

• Kan ik de route tussendoor pauzeren, stoppen en opnieuw opstarten? Ja. De link in je mail kun je opnieuw activeren. De route gaat dan verder waar je gebleven bent.

• Kan ik de route na aankoop op een ander moment lopen? Eenmaal geactiveerd kun je tussentijds stoppen. Na opnieuw activeren van de link in de bevestigingsmail gaat de route weer verder waar je gebleven bent.

• Is de route toegankelijk voor mensen die van een rolstoel gebruik maken?Op de routekaart op de flyer staat een traploos alternatief aangeduid.

• Is de route in meerdere talen beschikbaar? Momenteel is StadsWoud enkel in het Nederlands beschikbaar.

• Kan ik de route ook als groep lopen? Wil je StadsWoud met een groep of klas lopen? Dat kan. We hebben ook een aansluitend educatief programma. Klik hier voor meer informatie.

VRAGEN

Synopsis

SYNOPSIS

Wat als je net verhuisd bent van het platteland naar de stad? En als dan ook nog eens je poes ontsnapt? 

Waar ga je heen als je met je pootjes door het natte gras wil lopen? Als je vleermuizen wil vangen? Of naar bijen wil speuren?

StadsWoud is een avontuurlijke audio-route dwars door de Arnhemse binnenstad. Een verhaal over een wereld waarvan je niets vermoedt. Over meebuigen als het riet, over je aanpassen, over kerkrotsen, nacht-oren en over je thuis voelen.

MEER?

Als je dit project leuk vindt, loop dan ook eens mee met Flore door park Sonsbeek. Vanaf Molenplaats Sonsbeek kun je de QR code scannen voor het avontuur WoudHout - een spannende route over het geheime ondergrondse leven van bomen. Meer info vind je op de  WOUDHOUT pagina​

 

Credits

CREDITS

Concept: DeJong&DeWitte

Tekst: Evianne Lamme en Hanneke de Jong

Compositie en geluidsontwerp: Manna Horsting

Ontwerp en animaties: Jonas de Witte

Illustraties: Merlijne Marell

Montage en Stemregie: Hanneke de Jong

Stem Flore: Juune de Witte

Online platform: KLC/NoMoMo

Producent: Stichting Sneeuwvonk

 

Partners: Rozet Centrum, Verhalenvangers

Met dank aan: Gemeente Arnhem, Norma fonds, CS Oolgaardt, Rozet Centrum 

Makers

DE MAKERS

Hanneke en Jonas zijn de Arnhemse theatermakers DeJong&DeWitte, die zich bezig houden met de relatie tussen de mens en de natuur. En omdat ze het belangrijk vinden dat kinderen, als de langdurigste aardbewoners, in een fijne en groene wereld kunnen blijven leven, maken ze voorstellingen, installaties en projecten rondom dit thema. Jonas maakt daarnaast nog films, en Hanneke schrijft liedjes en maakt ook nog sculpturen. Meer over hun werkzaamheden weten?

Volg DeJong&DeWitte op Facebook of Instagram, of kijk op www.dejongdewitte.nl

 

WoudHout steentjes.png
bottom of page