NIEUWS Gemeente Arnhem.png

NIEUWS

NIEUWS Provincie gldrl.png

Voor de periode 2021 / 2022 zijn de makers DeJong&DeWitte positief beoordeeld door Provincie Gelderland voor hun productie 'Aardvacht'. 

Opnieuw een heel waardevol en een welkome financiële steun voor de ontwikkeling en realisatie van dit nieuwe werk welk eind 2021 een eerste

try-out beleeft. 'Aardvacht' gaat over het maken van een collectief

verhaal waarbij het publiek 24 uur betrokken wordt via online en offline

ervaringen.

NIEUWS NIEMAND IN HET BIJZONDER.png

NIEMAND IN HET BIJZONDER

EXPO Bart Nijmegen - 16 april t/m 23 mei 2021

Expo Bart in Nijmegen heeft DeJong&DeWitte uitgenodigd om in februari 2021 invulling te geven aan hun galerieruimte. Speciaal voor deze periode wordt 'Niemand in het bijzonder' gerealiseerd. Startpunt van de makers is hun voorstelling 'Ik Was Hier' welke zij aanvullen en vertalen naar een bijzondere setting voor openbare vertoning.

                                                                     

WOUTHOUT PREMIERE

 Mei vakantie 2021 Park Sonsbeek

’WoudHout’ is een auditieve dwaaltocht voor oud en jong, met het bos

in de hoofdrol. ‘WoudHout’ is een wandeling door de natuur in de stad.

Een ‘audio-avontuur’ waarbij publiek via een te downloaden App op een eigen smartphone een route bewandelt. DeJong&DeWitte willen met dit nieuwe project meer bewustzijn genereren over de relatie tussen mens

en natuur, en de Gelderse (stads)bewoner opnieuw verbinden met het                               groen in de stad en de eigen regio. Het project wordt op                                 verschillende Gelderse plekken gerealiseerd. 

Zoals: - 'WoodLand' 2021

           - 'WoodHout' - in de stad 2021/2022

           - 'Aardvacht' 2021/2022

           - 'Niemand in het Bijzonder' 2021

Voor de duur van 2 jaar in de periode 2021 en 2022 zijn de makers DeJong&DeWitte opnieuw positief beoordeeld door Gemeente Arnhem. Dat is heel waardevol en een welkome financiële steun, zeker in deze periode van onzekerheid en culturele verschraling. Hiermee kunnen zij hun positieve bijdrage aan de cultuur in Arnhem blijven bieden en nieuwe plannen en projecten ontwikkelen en realiseren.