NIEUWS

Voor de duur van 2 jaar in de periode 2021 en 2022 zijn de makers DeJong&DeWitte opnieuw positief beoordeeld door Gemeente Arnhem. Dat is heel waardevol en een welkome financiële steun, zeker in deze periode van onzekerheid en culturele verschraling. Hiermee kunnen zij hun positieve bijdrage aan de cultuur in Arnhem blijven bieden en nieuwe plannen en projecten ontwikkelen en realiseren. 

Zoals: - 'WoodLand' 2021

           - 'WoodHout' - in de stad 2021/2022

           - 'Aardvacht' 2021/2022

           - 'Niemand in het Bijzonder' 2021

WOODLAND PREMIERE

25 t/m 27 september en 3,4 oktober Park Zypendaal

In de beeldende en muzikale voorstelling 'WoodLand' nemen DeJong&DeWitte hun publiek met een iPod in de hand mee door het bos. Daar wordt je met audio, filmbeeld en live performance ingewijd in de geheimen van het bomenbestaan, en krijg je de ruimte om even echt stil te staan bij hun levensprocessen en drijfveren.

Wat valt er over onze manier van samenleven te leren als we de taal van de bomen proberen te verstaan?

www.musisenstadstheater.nl Arnhem

NIEMAND IN HET BIJZONDER

EXPO Bart Nijmegen - 11 t/m 29 februari 2021

Expo Bart in Nijmegen heeft DeJong&DeWitte uitgenodigd om in februari 2021 invulling te geven aan hun galerieruimte. Speciaal voor deze periode wordt 'Niemand in het bijzonder' gerealiseerd. Startpunt van de makers is hun voorstelling 'Ik Was Hier' welke zij aanvullen en vertalen naar een bijzondere setting voor openbare vertoning.