top of page

NIEUWS

NIEUWS Expeditie Aardvacht.png

EXPEDITIE AARDVACHT

Na een jaar lang bedenken, uitproberen, maken, repeteren, afmonteren zijn we klaar om de voorstelling Expeditie Aardvacht te gaan spelen. Tijdens het Limburg Festival gaan we met deze bijzondere locatievoorstelling in première. In hetzelfde bos waar we ook 'WoodLand' in 2021 speelde. We hebben er veel zin in om met ons bevlogen en zeer muzikale team nu daadwerkelijke te gaan spelen voor het publiek. Kom ons bekijken en beluisteren komende zomerperiode in 2024. 

NIEUWS NOM.png

In het Openluchtmuseum is het nieuwe themajaar: Keuzes bepalen je Koers. En heel tof, daar hebben wij op twee manieren aan meegewerkt. Hoe gingen mensen vroeger op vakantie? Daar maakten we een audioroute over langs ‘De Bosrand’. In de kruidentuin wekten we zeven planten tot leven via verschillende stemmen en personages.

We zijn trots op het resultaat! Dus veel dank aan stemmen: Dion Vincken, Rocco Ostermann, Juul Vrijdag, Peter Bolhuis, Ruben de Goede, Joyce van Steenveldt-Licie en Juune de Witte.

NIEUWS Bioscooproute.png

BIOSCOOPROUTE

Yes! Deze week mogen we het eindelijk vertellen: Ik ga een audiovisuele bioscooproute maken in samenwerking met Focus Filmtheater Arnhem! Dit in het kader van 50 jaar Focus & de Arnhemse filmgeschiedenis. 
Hoe mooi zou het zijn om deze geschiedenis daadwerkelijk weer te laten herleven. Een belevingsroute door de stad waarbij via je eigen smartphone de verdwenen en nog (deels) aanwezige bioscooplocaties

tot leven komen, middels audio-, foto- en filmfragmenten. De stad Arnhem wordt al wandelend een filmdecor waarbij je met auditieve en met visuele lagen met andere ogen naar de omgeving gaat kijken.

bottom of page